Home

 

Namens de Stichting Medical Mission Ministries International heet ik U welkom op haar website.

Op deze website vindt U links naar de verschillende hoofdactiviteiten van de stichting. U kunt een kijkje nemen bij Medadventure als U geinteresseerd bent om met een zendingsteam mee te gaan.

2 x per jaar is er een school die U kunt doorlopen als voorbereiding op een team. Teams bestaan uit 5 tot 10 mensen , hebben een kern van professionals. Zijn gespecialiseerd in het mobiel medische werken. Daaromheen ontstaat echt zendingswerk,  overeenkomend met de doelstelling van de stichting

MMMI heeft een interkerkelijke positie verworven en werkt samen met kerken van verschillende richtingen.

Toch is er in de school en voorbereiding een duidelijke nadruk in het wandelen in de kracht van de Heilige Geest, Gods werk en wonderen ziend. En tegelijk met alle mogelijke mensen uitreiken naar de armen.

Bent U geinteresseerd om in een van de gebieden waar we actief zijn voor langere tijd  te worden uitgezonden, dan raden wij U aan eerst een keer met een korte termijn reis mee te gaan . Om zodoende de organisatie te leren kennen.

MMMI heeft regioleiders , die zending coordineren voor een bepaald land.

Deze regioleiders wonen verspreid over Nederland. Zij zijn ook beschikbaar voor een kennismakingsgesprek.

MMMI organiseert jaarlijks een ontmoetingsdag. Een plek waar oud reizigers elkaar als een soort familie weer zien,maar ook een plek waar U kunt kennismaken.

Hopelijk zien wij elkaar tijdens een van de dagen                                             Peter Reis, huisarts          Voorzitter MMMI, oprichter